Hoteli

Hoteli

Področje ponuja raznovrstne nastanitve

Hoteli

 

Hotel Stela ***

glavni trg 15
9240 ljutomer

Hotel Stela je mestni hotel v Ljutomeru – osrčju Prlekije. Mesto je obdano z bogatimi vinogradi in vinskimi potmi, v bližnji okolici pa se nahajajo termalna kopališča. Z bivanjem pri nas, razvajanjem v termalnih kopališčih, in rekreiranjem po bližnjih vinskih poteh, Vam nudimo prijeten oddih, ki ga potrebujemo v vsakdanjem življenju. V sklopu hotela Vam organiziramo literarne večere, glasbene prireditve, prezentacije in različne družabne večere in plese na hotelskem vrtu, ter razne vodene izlete in oglede kulturnih in naravnih znamenitosti naših krajev.


Bioterme Mala Nedelja ****

BIOTERME MALA NEDELJA
MORAVCI V SLOVENSKIH GORICAH 34/B
9243 MALA NEDELJA

Hotel Bioterme je edini okolju prijazen hotel v severovzhodnem delu Slovenije. Zgrajen je po standardih eko marjetice (evropski znak za okolju prijazne namestitve), s svojo ponudbo in usmeritvijo pa sledi trendom trajnostnega razvoja turizma.


Dvorec Jeruzalem ****

dvorec jeruzalem
jeruzalem 8
2259 ivanjkovci

»Dvorec Jeruzalem«, hotel s kategorizacijo 4 zvezdic, ima 20 postelj, prestižen predsedniški apartma, kongresno dvorano, 36 sedežno a la carte restavracijo, bogato vinoteko in kletno restavracijo s 85 sedeži. Izbrana oprema v stilu »bidermajer« in uokvirjene stare fotografije Jeruzalema in bližnje okolice obiskovalcem sporočajo bogato zgodovino kraja.